List Manager Forum

Loaded entries not showing in administration

User moon_586 2012-07-06 17:18:52

Hi all,

I have implemented ListManager for a list of books. I have used the Load Data screen to load more than 500 records. The data is showing on the frontpage but on the admin page I can only see the first page (for ex. 20 records). If I change the number of records or click on the navigation buttons (next page) I see a blank page and no fields on top. Also the search function is not working.
It is clearly a bug, I hope you can help me with this.

If you need to reproduce the error, I can give you access to the administration or send you some screenshots.

Regards,

Francy

Moonsoft support 2012-07-07 20:20:18

Hello,
please paste here your joomla version and LM version you have installed and we'll try to reproduce here.
Thank you.

User moon_586 2012-07-08 14:46:44

Hi,
I am working on Joomla! 2.5.6, LM version is 1.0.1.

Thanks
Francy

Moonsoft support 2012-07-10 09:47:41

Hello,

We can reproduce the bug. We uploaded a new version (1.0.2) to solve this bug. If you don´t want to install again, follow these steps:

- download listmanager_1.0.2_UNZIPFIRST.zip, unzip it.
- You can see com_listmanager_1.0.2.zip, unzip it.
- Overwrite /administrator/components/com_listmanager/models/listing.php in your server with com_listmanager_1.0.2/admin/models/listing.php from new version.

Please backup before some modifications.

Regards,

User moon_586 2012-07-11 10:12:39

Thank you very much!

...
Support/development 40 hours

With the peace of mind of having a professional team at your service (20% discount)

Buy now!
...
Support/development 10 hours

Get a bigger amount of hours for more complex tasks and get a 10% discount

Buy now!