Forum


List Manager Support

List Manager support
Forums
Public write access is disabled. Please login

Set autofilter to static dosn't have any effect 16.02.2017 21:22

Setting the autofilter at the List Manager Main Options to static haven't any effect.

The filter always is dynamic and shows only the previews selecteted entry in the dropdown after filtering.

I'm using the newest "List Manager" version.

Thanks in advance,
AL

Re: Set autofilter to static dosn't have any effect 17.02.2017 10:58

Hi,

We rechecked List Manager here and seems to be ok. Can you please place a private ticket in helpdesk with url and user/password to access to backend and we'll take a look at your configuration.

Thanks. Regards,
Moonsoft Team
www.moonsoft.es

Re: Set autofilter to static dosn't have any effect 20.02.2017 21:48

Thanks, I got it to work.

Buuuut now I have another problem. And this time it's a real issue.
Everything is fine as long i set the autofilter to dynamic.
If i set it to static and filtering, the sitecount is not getting updated.

Thanks in advance,
Alex

Re: Set autofilter to static dosn't have any effect 21.02.2017 16:15

Hi,
sorry, what do you mean exactly with 'the sitecount'? Maybe is your statistics plugin? It's very unlikely the stats script is able to detect a dynamic data loading through ajax as it does LM to refresh data, because the page is not being reloaded. Or you don't have the stats being refreshed even at the first page load? This can suggest a js issue instead, please send us more details and we'll try to help.

Thanks, regards
Moonsoft Team
www.moonsoft.es

Re: Set autofilter to static dosn't have any effect 22.02.2017 13:33

Hi,

with sitecount i mean the paging display (site 1 of 26 "1/26") according to the search field and the "show all" button.

Regardes,
Alex

Re: Set autofilter to static dosn't have any effect 22.02.2017 16:00

Hi,

Ok, so the issue is related to the pagination. We'd tried here and we were unable to reproduce using the latest version, so maybe there is any js conflict affecting to your site. Please open a new helpdesk ticket and share your url. We'll debug directly at your site and let you know how to fix.

Regards,
Moonsoft Team
www.moonsoft.es

Re: Set autofilter to static dosn't have any effect 05.04.2018 10:51

How did you do that ? I have the same problem with static and dynamic.
Can you help me?
Are you satisfied with our products/services/support?
Please help us to keep improving, add a review at  joomla extensions site and  magento connect
FaLang translation system by Faboba

Our clients' feedback