Forum


List Manager Support

List Manager support
Forums
No se permite escribir sin estar logado. Por favor, login

Loaded entries not showing in administration 06.07.2012 17:18

Hi all,

I have implemented ListManager for a list of books. I have used the Load Data screen to load more than 500 records. The data is showing on the frontpage but on the admin page I can only see the first page (for ex. 20 records). If I change the number of records or click on the navigation buttons (next page) I see a blank page and no fields on top. Also the search function is not working.
It is clearly a bug, I hope you can help me with this.

If you need to reproduce the error, I can give you access to the administration or send you some screenshots.

Regards,

Francy

Re: Loaded entries not showing in administration 07.07.2012 20:20

Hello,
please paste here your joomla version and LM version you have installed and we'll try to reproduce here.
Thank you.
Moonsoft Team
www.moonsoft.es

Re: Loaded entries not showing in administration 08.07.2012 14:46

Hi,
I am working on Joomla! 2.5.6, LM version is 1.0.1.

Thanks
Francy

Re: Loaded entries not showing in administration 10.07.2012 09:47

Hello,

We can reproduce the bug. We uploaded a new version (1.0.2) to solve this bug. If you don´t want to install again, follow these steps:

- download listmanager_1.0.2_UNZIPFIRST.zip, unzip it.
- You can see com_listmanager_1.0.2.zip, unzip it.
- Overwrite /administrator/components/com_listmanager/models/listing.php in your server with com_listmanager_1.0.2/admin/models/listing.php from new version.

Please backup before some modifications.

Regards,
Moonsoft Team
www.moonsoft.es

Re: Loaded entries not showing in administration 11.07.2012 10:12

Thank you very much!
Are you satisfied with our products/services/support?
Please help us to keep improving, add a review at  joomla extensions site and  magento connect
FaLang translation system by Faboba

Lo que nuestros clientes opinan de nosotros